THY "Konya Tarım Fuarı"nın Resmi Havayolu Oldu!

20-24 Mart 2018’de on altıncısı düzenlenecek olan Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın üçüncü büyük tarımsal mekanizasyon fuarı olan Konya Tarım Fuarı ile Avrupa’nın en büyük hava yolu şirketi olan Türk Hava Yolları arasında resmi hava yolu sözleşmesi imzalandı. Daha önce dünyaca ünlü birçok markanın ve etkinliğin resmi hava yolu unvanını üstlenmiş olan Türk Hava Yolları, 2018 yılında Konya Tarım Fuarı’nın ziyaretçilerini taşıyacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü şunları kaydetti: “Kuruluşumuz Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. olarak bu yıl on altıncısını düzenleyeceğimiz Konya Tarım Fuarı’nın resmi hava yolu Türk Hava Yolları olmuştur. Bu anlaşmayı kamuoyuyla paylaşmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Geçtiğimiz sene yurt içinden ve yurt dışından 300.000’in üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan Konya Tarım Fuarı, gerek ülke ekonomisi için gerekse yerel ekonomi için bir marka fuar haline gelmiştir. Bu marka fuarın resmi hava yolunun da Türkiye’nin en büyük markalarından olan Türk Hava Yolları’nın olmasının, Konya’ya yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz. Tüyap’ın İstanbul dışında düzenlenen fuarlarından birinin ilk defa resmi hava yolu olan Türk Hava Yolları’nın bu adımı fuarcılıktan hareketle Türkiye tarımının gelişmesi yolunda büyük bir destektir. Konya Tarım Fuarı için kurulan olumlu iş birliğinden hareketle, Tüyap ve Türk Hava Yolları’nın yeni projelerde bir araya gelmesini temenni ederim.”

Türk Hava Yolları Konya Tarım Fuarı’nın Resmi Hava Yolu olarak Turkish Conventions kapsamında belirli rezervasyon sınıflarında indirimli ücretler sunmaktadır. Rezervasyon ve biletleme için lütfen https://www4.thy.com/TKC  ziyaret ediniz. Delege sekmesini tıklayarak 018TKH18 ile ilerleyebilirsiniz.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN